Folytatódik a horgászvizek halasítása

20100325haltelepites2

20100325haltelepitesA fancsikai és látóképi tavakon valamint a Keleti-főcsatornán és a Hortobágy-Berettyón is folytatódnak a haltelepítések. A Szövetség 5000 kg méretes pontyot vásárolt, kihelyezésüket április 23-ára, hétfőre tervezzük. A halasítás napján és további két napon az említett vizeken horgászati tilalom lesz érvényben.

  • Április 27-től kezdődően indul a látóképi tavon a hétvégi éjszakai horgászat, ami a 4 napos munkaszünetre tekintettel pénteken-szombaton-vasárnap és hétfőn (tehát 4 éjszakán keresztül) lehetséges.

Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség

 

10 thoughts on “Folytatódik a horgászvizek halasítása

  1. mikor lehet arról olvasni, hogy …. db szabálysértési eljárás indult az ellenőrzéseknek hála, vagy hogy … órakor ki lehet menni megnézni a telepítést? Amíg ilyenek nincsenek, szerintem ablakon lapáttal kidobott pénz az egész. Miért nem lehet újra 24 órás felügyeletet tartani a Látóképi halőrházban?

  2. mikor lehet arról olvasni, hogy …. db szabálysértési eljárás indult az ellenőrzéseknek hála, vagy hogy … órakor ki lehet menni megnézni a telepítést? Amíg ilyenek nincsenek, szerintem ablakon lapáttal kidobott pénz az egész. Miért nem lehet újra 24 órás felügyeletet tartani a Látóképi halőrházban?

  3. Horgász előadásokon bezzeg nagy mellénnyel tudjuk a neves horgászokat invitálni Látóképre… Kihasználatlanul hever a lábunk előtt egy jelentős horgász turisztikai érték. Jelenleg kötelező támogatni a horgászszövetséget, aki állami jegyet szeretne. Ezekkel a jogokkal együtt kötelesség is párosul

  4. Hello ddani persze jól látod mindenem a nagy víztározók!!!! igaz még Szentannapusztán nem voltam még, így sajna még vele kapcsolatba nincsenek tapasztalataim…pedig az is jó kis vadvíz igaz nem olyan nagy de jó lenne… a halak pedig ahogy látom gyönyörűek benne…

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .