Felkészülés a versenyre

Sziasztok, lassan már 1 éve ismerem a beta-mix termékeket és velük együtt a gyártót Istvánt, aki az első perctől kezdve bőségesen támogatott engem, az etető és csalizó termékeik széles kínálatából. Ezek természetesen számos horgászaton estek át már előttem is, hiszen 2007-ben kezdődött meg a gyártás, ami nagy meglepetéseket hozott számukra is, amit mi sem bizonyít jobban, mint az általuk kifogott nagytestű halak mennyisége és az előkelő helyezések, amit a versenyeken értek el.

 

Mivel az idei évtől kezdve is támogatott úgy gondoltam, hogy a legkevesebb, ami cserébe tehetek, bemutatom nektek a termékeket,a kedvenc variációimat és a velük fogott halakat, a horgászat közben előforduló tapasztalatokat. Idén már két igen sikeres horgászaton is részt vettem, de a mostani még élménydúsabb volt, mint ti is láthatjátok.

 

bereczki gabor daru to 01

 

A szünetnek köszönhetően húsvét előtti szombaton lehetőségem nyílt egy pár órás horgászatra, amit természetesen meg is ragadtam, hisz ezt a horgászatott egyfajta gyakorlásnak, is vehettem, mert a rákövetkező hétvégén, versenyen veszek részt a mostani helyszínen, a Daru-tavon.

 

 

Reggel 6 órakor már elfoglaltam az egyik kedvenc helyemet, majd nekiláttam a szétszerelésnek és az etetőanyag bekeverésnek, ami több összetevőből állt. Már több alkalommal kipróbáltam s mivel nagyon eredményes így megosztom veletek:

  • A keverék 0.5 kg BM pritems { fokhagymás}
  • 0.5 kg octopus {polipos}
  • 0.5 kg epres
  • egy negyed zacskó mikropellet epres ízesítésben
  • fél doboz csemegekukorica

bereczki gabor daru to 02

 

Mint láthatjátok ez egy összetett etetőanyag, ami a hideg vízben is jól működik. Ez még fokozható egy kis kukoricacsíra likőrrel, ami még aromásabbá, tetszetősebbé teszi az így is különleges keveréket. 6-óra 20 perckor láttam neki az etetésnek, ami 10 kosárnyi kaját, kiakasztott klipsszel juttattam be.

 

 

Ezt tetéztem 2 marék a kukoricacsíra etető pellettel, ami octupuszos és natur ízesítésben volt, de ezeket már csúzlival juttattam be. Bár a víz még hideg volt, gyors oldódásának köszönhetően, úgy gondoltam kárt nem okozhatok vele. Csalinak kezdésnek epres, yellow catch, tutti-fruttis ,epres epres pop-up került kézbe na és persze a kismocsok.

 

 

bereczki gabor daru to 03
Már az első dobás halat eredményezett ami tuttifruttisra érkezett és egy gyors fotó után a szákba került, hogy a horgászat végén egy teríték fotó is bizonyíthassa a horgászat eredményességét.

 

bereczki gabor daru to 04
Frissítés után már az epresre érkezett az új hal, ami bár az előzőhöz képest kisebb volt mégis felülmúlta a vízben tanúsított küzdelme.
bereczki gabor daru to 05
A csalizásokat kapások követték jól működött a keverék és a csali variációk is na és persze a közben végrehajtott tuningolás, dippelés és az aromázás de erről majd később?.
bereczki gabor daru to 06
Hamar eltelt a horgászásra szánt négy óra, mely időtartalma ellenére igen sikeres volt, és biztató a jövőbeli versenyre is .Remélem kedvet kaptatok ti is. Próbáljátok ki és legyetek legalább olyan eredményesek, mint mi! Hamarosan jelentkezem egy következő írással, ami a nagy halra vágyókat segítheti munkájuk eredményességében számos tippel termékkel és trükkel?..

 

 

Írta és illusztrálta: Bereczki Gábor

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .