0
Your Cart

Sikeres csukaivadék telepítés

12csuka4Társaságunk 2012. április 2-án 200000 darab előnevelt csukaivadékot telepített Poroszlón, a Kis-Tiszán és Abádszalók térségében. A 3-4 centis csukákat ellenőrzés után vették át munkatársaink az Aranyponty Zrt.-től. Az ivadékok átvételénél ökológusunk és halőrünk mellett jelen volt kiváló horgásztársunk Elek Gyula is.
A telepítés Poroszlón a Csicsman kikötőből indult. A telepítő csónakba helyezett kádak oxigén ellátásával lehetővé vált, hogy több kilométeren keresztül kiengedve, nagyobb távolságra kerüljenek egymástól a kis csukák. A telepítés jegyzőkönyvét több, a Kis-Tiszán horgászó sporttársunk is alírásával hitelesítette.

Az ivadékok kihelyezése Abádszalók térségében, a IV. öblítő csatornán folytatódott. Az erősen szeles időjárás itt is nehezítette munkánkat.

Összességében sikeresen zajlott az idei első ivadéktelepítés, társaságunk az idei évre előírt csukaivadék telepítését teljesítette.

12csuka8

12csuka612csuka9

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére