0
Your Cart

Tájékoztatás ifjúsági horgásztábor rendezéséről

horgasztabor

Szövetségünk ebben az évben Püspökladányban rendezi meg 10 napos megyei nyári ifjúsági horgásztáborát. A táborozásra 4-8 ágyas, kollégiumi szobákban való elhelyezéssel, teljes ellátással, egyéni utazással kerül sor 2012. június 29-július 08. között. A táborozáson 25 fő, 10-16 éves ifjúsági és gyermek horgász jelentkezését várjuk.

  • Részvételi díj: 53.000,- Ft/fő, mely tartalmazza a szállás és étkezés költségeit, a programokon való részvételt, horgász napijegyek árát és a horgászversenyek díjait is. Hagyományosan négy tusa vetélkedőt szervezünk, mely nyertesei térítésmentesen vehetnek részt az országos horgásztáborban.
  • Ezen összegből Szövetségünk 26.500,- Ft/fő költséget átvállal, a további 26.500,- Ft/fő összeget a fiataloknak vagy az őket delegáló egyesületüknek kell téríteni.

A tábor vezetője: Csizmadia István, a Vasutas HE. elnöke

  • Tel.: 06-30/ 357-7030
  • e-mail: vasutashorgasz@freemail.hu

A tábor előkészítésére vonatkozó intézkedések megtétele érdekében kérjük, hogy a résztvevők jelentkezésüket legkésőbb 2012. június 10-ig egyesületüknél, vagy a Szövetségünknél tegyék meg a részvételi díj egyidejű befizetésével.

A táborral kapcsolatos részletesebb tájékoztatás a tábor vezetőjétől kérhető a fenti telefonszámon. A jelentkező fiataloknak részletes tájékoztatást nyújtó értesítést küldünk. Kérjük az egyesületek vezetőit, ifjúsági felelőseit, hogy támogatásukkal szíveskedjenek hozzájárulni a tábor sikeres megrendezéséhez.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére