0
Your Cart

Megnyitott a Tüskevári vendégház

12 2011 11 21 13 52 51

A Tüskevár bojlis horgásztó 2003-ban mesterségesen lett kialakítva. A tó területe 6 hektár, ebből a vízterület 4 hektár. A folyamatos friss vízellátást a Keleti főcsatorna biztosítja. A horgásztó természetes környezetben Hajdú-Bihar megyében Debrecentől 20km, Nagyhegyestől 6km, Hajdúszoboszlótól 10km, a Hortobágyi Nemzeti Park lábától 2km-re helyezkedik el. A tavalyi évben nagy méretű beruházással készült a tógazda, amely nem más mint a tó partján kialakított vendégház.

A vendégház használatának szabályai:

 • Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni a bejelentés miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, voucher) és a helyszínen fizetendő összeget. A személyes iratokat a tulajdonos köteles 24 órán belül visszaadni.

 

 • A tulajdonos minden információval és esetleges segítséggel az Önök szolgálatára áll a tartózkodás alatt. Javasoljuk, hogy a szállás minőségére vonatkozó esetleges kifogásokat rögtön érkezéskor hozzák a tulajdonos tudomására, amennyiben ő nem hajlandó ezek orvosolására, értesítsék az utazási irodát is.

 

 • A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni. A tulajdonos nem köteles a vendég tartózkodása alatt a szállást takarítani, sem a szemétkosarat kiüríteni.

 

 • A tulajdonos 7-naponta cseréli az ágyneműt, nem köteles azonban a vendégeknek kéztörlőt, törölközőt, konyhai törlőket, toalettpapírt, biztosítani.

 

 • A tulajdonos nem felelős a vendégek szabadidejének megtervezéséért sem az animálásért.

 

 • A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja az apartmant, kötelező bezárni az ajtót és az ablakokat.

 

 • A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében belépni annak szálláshelyére. Kivételt képeznek azok az esetek, melyekben elkerülhetetlen a tulajdonos belépése biztonsági okok vagy anyagi károk elkerülése miatt. Ebben az esetben köteles erről a vendéget a következő találkozásnál értesíteni. Amennyiben a tulajdonos gyanítja, hogy a berendezésben kár keletkezett, a vendég köteles beengedni a tulajdonost a szállásra, hogy ellenőrizze a helyzetet.

 

 • Nem engedélyezett a szállásra bevinni fegyvert, könnyen gyúlékony anyagot és robbanó anyagot, illetve olyan anyagot aminek erős és kellemetlen szaga van,valamint olyan készüléket ami étel elkészítésére szolgál (főzőlap és hasonló),vagy más elektromos készüléket (ventilátor és hasonló) a tulajdonos beleegyezése nélkül.

14 2012 03 04 17 54 32

14 2011 11 21 14 02 20

 

 • Megkérjük, hogy őrizzék a bérelt szálláshelyet, és hogy finoman viszonyuljanak a bútorhoz, a szállás bel terében,és külkerében található berendezéshez. Nem megengedett a bútort áthelyezni az egyik helységből a másikba, és kivinni a benti felszerelést másik elhelyezési egységbe, házon kívül,(székeket a konyhából az erkélyre, felszerelést az étel elkészítésére és konzumállasára a másik elhelyezési egységbe, törölközőt vagy takarót az apartmanból.

 

 • Azon a felszerelések és berendezések a használata melyek nem összetevő részei az elhelyezési egységnek (grill, garázs és hasonló) csak a tulaj beleegyezésével vehetőek igénybe.

 

 • Feltétlenül csukják be a napernyőket, oltsák el a világítást, elektromos fogyasztókat, gázberendezést és zárják el a csaphelyeket, ha kimennek a szállás egységből! Különösen ne hagyják feleslegesen bekapcsolva a légkondicionálót, amíg nem tartózkodnak bent a szállásban, illetve nyitott ablak, ajtó mellett. Tilos a víz, étel hűtése folyóvízzel. Tilos a szemetet a mellékhelységben található kagylóba, mosdóba és olyan helyekre, amelyek nem erre a célra vannak kitalálva, illetve az udvarban és a ház közelében eldobni.

 

 • A szálláshely belső és külső részébe szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem használói annak a szállásegységnek. Amennyiben a tulaj észrevesz olyan személyeket, akik nincsenek regisztrálva vagy nincsenek bejelentve a foglalás során, akkor a tulajdonosnak és az irodának is teljes körű jogában áll lemondani a szállást minden vendég részére. Vendégek másik szállásokról a házban vagy másik házakból, amelyek nem a tulaj tulajdonában vannak, nincs joguk tartózkodni ebben a szállásegységben az ő beleegyezése nélkül.

 

 • Azok a vendégek, akik szándékosan, vagy véletlenül kárt okoznak a vagyonban, meg kell, hogy a tulajdonosnak térítsék a kár teljes összegét. A tulajdonos követelhet letétet a vendégtől mindegyik foglalt szállásegységre. A vendég az érkezés napján fizeti a letétet a szálláshelyen. A letét a vendégnek visszafizetődik a távozás napján amennyiben olyan állapotban hagyta el a foglalt szálláshelyet amilyenben az érkezés napján volt. Amennyiben a tulajdonos letétet követel, akkor a vendég értesítve lesz arról az elő számlaküldésékor.

 

 • Amennyiben a vendég a foglalás kezdete napján érkezik a foglalt szállásra 20:00 óra után, akkor köteles az érkezés előtt felhívni a tulajdonost, vagy az irodát értesíteni a késésről, hogy elkerüljük azt a helyzetet, hogy a tulajdonos abban a hitben legyen, hogy a vendég nem fog megérkezni, és hogy más vendégnek kiadja a szállást.

 

 • A távozás napján kötelesek a szálláshelyet elhagyni 10:00-ig,hogy ki lehessen takarítani és előkészíteni másik vendégeknek, akik Önök után érkeznek és jogukban áll 12:00-tól elfoglalni a szállást. A szállást, amelyet lefoglaltak, olyan állapotban kell elhagyniuk amilyenben az érkezésükkor volt ? rendben és sértetlenül.

 

 • 22:00-tól 8:00-ig éjszakai csend ideje van,14:00-tól 17:00-ig pedig a délutáni csend ideje van. Ezért ne ártsanak a tulajdonosnak és a szomszédjainak, valamint más vendégeknek sem a házban.

12 2011 11 21 13 55 32

 

 • A tulajdonos és az utazási iroda jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét. A szállás lemondása esetében a tulajdonos, illetve az iroda részéről a házirend megsértése miatt, a vendégnek nem fizetődik vissza semmi sem, lényegtelenül a rövidített időszakra.

 

 • A szállás igénybevétele előtt magától érthetődig, hogy a vendég ismeri a házirendet, és hogy beleegyezik a követelményekbe és feltételekbe az itt leírtaknak. Minden vita, amit nem lehet megbeszélni egymás közt a tulajdonossal vagy az irodával, azok a rendőrséggel vagy a Spliti bírósággal lesznek lerendezve. Minden reklamációt akkor veszünk figyelembe, ha azok a tartózkodás ideje alatt vannak jelentve. Utólagos reklamációt nem fogadunk el.

 

72 2011 11 06 20 09 29

Árai:

Szállás hétköznap: (vasárnap 14:00-péntek 10:00-ig)

 

– Felnőtt férfi: 6000ft/fő/éj

 

– Hölgy vendégnek: 4000ft/fő/éj

 

– Gyermeknek a mindenkori árból: (7500ft)

 

-3-6 éves korig: 50%

 

– 6-14 éves korig: 25%

 

– 14 évestől: felnőtt ár

 

– Harmadik gyermektől a hölgyekre vonatkozó árak érvényesek: (14 év alatt)

 

A szállás díjaiban benne van a 24 órás napijegy ára is.

 

– 3. éjszakától minden további éjszaka péntek reggel 9:00 óráig -500ft/fő/éj

 

Figyelem: Minimum foglalás 2 éjszaka!

 

 

 

Szállás hétvégén: (péntek 12:00-vasárnap 10:00-ig)*

 

– Felnött férfi: 7500ft/fő/éj

 

– Hölgy vendégnek: 4500ft/fő/éj

 

– Gyermeknek a mindenkori árból: (7500ft)

 

– 3-6 éves korig: 50%

 

– 6-14 éves korig: 25%

 

– 14 évestől: felnőtt ár

 

– Harmadik gyermektől a hölgyekre vonatkozó árak érvényesek (14 év alatt)

 

 

A szállás díjaiban benne van a 24 órás napijegy ára is.

– 3 éjszakától minden további éjszaka péntek reggel 9:00 óráig -500ft/fő/éj

 

*Minden további éjszakára a hétköznapi árak érvényesek!

 

 

Figyelem: Minimum foglalás 2 éjszaka!

 

 

 

 

Heti csomag:

 

– Felnőtt férfi: 39000ft/hét/6 éjszaka

 

– Hölgy vendégnek: 24000ft/hét/6 éjszaka

 

– Gyerek (3-6 éves korig) : 8750ft/hét/6 éjszaka

 

– Gyerek (6-14 éves korig) : 17500ft/hét/6 éjszaka

 

(A szállás díjaiban benne van a 24 órás napijegy ára is)

 

 

Az ár magában foglalja a víz- és áramfogyasztást, a teljes felszereltség használatát (ágynemű és törölközők is), a végtakarítást. Ezekért semmilyen további díjat nem számítunk fel. A szállásdíj önellátásra vonatkozik, étkezést nem tartalmaz.

 

 

Szállás elhagyás időpontja reggel 10:00-ig! (de az aznapi horgászat még este 18:00-ig díjmentes)

 

Szállás elfoglalás időpontja 12:00-tól

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×