MEGHÍVÓ DÖME GÁBOR ELŐADÁSÁRA DEBRECENBEN

A debreceni CsaliButik horgászbolt megtisztelő meghívásának eleget téve Döme Gábor feederspecialista bemutató előadást tart az ÁSZ Rendezvényházban a Haldorádó 2012. évi újdonságaiból. A személyes találkozó során természetesen lehetőség nyílik minden egyéb, horgászattal kapcsolatos kérdés megvitatására is. Ha érdekel a finomszerelékes horgászat, ha szeretnél személyesen is találkozni a mesterhorgásszal, ha ráérsz 2012. február 26-án (vasárnap) délután, ne hagyd ki a ritkán adódó lehetőséget! 
A debreceni CsaliButik horgászbolt rendezésében  Döme Gábor mesterhorgász, versenyhorgász tart előadást 2012.február 26-án 14:00 órai kezdettel ” Haldoradó termékek 2012. évi ujdonságai” címmel.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Döme Gábor a Haldorádó 2012. évi újdonságairól tart előadást

Természetesen ezen a napon a Haldorádó termékcsalád összes termékéből 10%-os engedménnyel vásárolhatnak az ide látogatók.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

A bemutató után kérdéseket tehetnek fel a horgászok, de nemcsak a bemutatón elhangzottakról, hanem másokat is érdeklő témákról, praktikákról, csalizásokról. Végül is egy kötetlen beszélgetést tervezünk kérdezz-felelek formában.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

A helyszín az ÁSZ RENDEZVÉNYHÁZ

Helyszín

ÁSZ RENDEZVÉNYHÁZ
Debrecen, Böszörményi út 218/C
(Debrecen józsai kivezető szakasza, a BMW szalon mögöt.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Bekeverésre kerülnek a 2012. évi etetőanyag különlegességek

Teljes mérethez klikkelj a képre!

A bemutató közben és után értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki azok között, akik a belépőjegy hátuljára ráírják nevüket és születési évüket.

A belépőjegy ára 500 forint, amit a helyszínen vagy a CsaliButik horgászboltban (4031 Debrecen, Tócóskert tér 1.) alatt lehet megvásárolni.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

A bemutató után kérdéseket tehetnek fel a horgászok

Időpont

2012. február 26. (vasárnap) 14:00 óra

Bővebb információ:
Tel:52/490-759

Szeretettel várunk mindenkit!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .