Tisztelt Pista Bácsi!

Élménybeszámoló a 2011-es gávavencselői Horgásztáboról

Minden évben a gyerekek élménybeszámolót írtak a táborról. Ezeket a beszámolókat megkaptuk és közzé is tesszük. Az írásokat nem javítottuk, szerintünk ezek a beszámolok, így adják vissza a legjobban mondanivalójukat. Kellemes kikapcsolódást hozzájuk!

Tisztelt Pista Bácsi!

Meg szeretném köszönni, hogy elmehettem a táborba és hogy Pista bácsi volt a táborvezető. Nagyon jól éreztem magam a táborban, egy kicsit szigorú volt Pista bácsi, de engedékeny.Megengedte, hogy az első nap kint maradjunk éjszakára horgászni és azt is megengedte, hogy reggel 4-kor kimenjünk a partra horgászni. Persze felügyelet mellett.Elengedett mindenhová ahová csak akartunk nem mindig engedett el, de az azért volt, mert nem mindenki fogadott szót. Elengedett focizni minket és este 10-kor takarodó volt, de fent maradhattunk csak csendben. Nagyon élveztem a célba dobást, a szellemi vetélkedőt és a barkácsolást, meg a halfogó verseny is jó volt, bár kevés volt a hal, de én azért élveztem.

A szalonnasütés is jó volt, amit Pista Bácsi szervezett.Meg szeretném köszönni Gyuri bácsinak, meg Béla bácsinak, hogy segítettek. Gyuri bácsinak külön megköszönöm, hogy segített a barkácsolásnál.

Én most voltam elsőnek táborban, de jó volt. Sok barátot szereztem, akikkel jól éreztem magamat és jót horgásztam velük.Meg Pista bácsinak, ha szóltunk, hogy valami kell a boltból, akkor összeírtuk, Pista bácsi elment és megvette.

Nagyon jól éreztem magam és utólag is meg szeretném köszönni, hogy mehettem a táborba. Remélem, jövőre is ilyen táborba megyünk.

KÖSZÖNÖM SZÉPENPista bácsinak, Gyuri bácsinak, Béla bácsinak.

Üdvözlettel Szirák István

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .