Országos Rapala Pergető Bajnokság 2011. Tisza-tó

rapala20

A hétvégén lezajlott az Országos Rapala Pergető Bajnokság 2011. Tisza-tavi két fordulója. Szombaton az Óhalászi-Holt-Tiszán horgásztak a versenyzők, vasárnap pedig a Nagy-morotván folyt tovább a küzdelem. Óhalászon a dobogós csapatok 9-10 halat zsákmányoltak, a legjobb csalinak a lassan vezetett kanál bizonyult és legkapósabb hal a csuka volt. A Nagy-morotván már érdemes volt a balinra is pergetni, sokan ezzel a hallal törtek az élre.

A szombati fordulóban 2. helyezést ért el Mérten András halászati őrünk és Pocsai István alkotta páros, akik az összesített versenyben is előkelő helyen, az 5. helyen végeztek. A vasárnapi fordulóban Elek Gyula és Oláh Gergelynek sikerült a dobogó 3. fokára lépniük. Gratulálunk a versenyzőknek és külön a Tisza-tavi indulóknak a helytállásért!

Képeinken az Óhalászi holtágon zajló verseny és a Szabics kikötőben megrendezett eredményhirdetések és díjátadók láthatóak.

Forrás: Tisza-tavi Sporthorgász

[nggallery id=174]

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .