II. Kapitalis.eu pergető horgászverseny 2011.09.18 (kisfilmmel)

masodik-kapitalis-pergeto-horgaszverseny057

2011.09.18-án vasárnap rendezte meg horgászportálunk, második pergető versenyét, amelynek ismét a Szentannapusztai víztározó adott otthont.  25 lelkes és főként álmos versenyző jelent meg a korai órákban, hogy a 2011-es évben is összemérjék erejüket. A regisztráció után egy gyors eligazítás következett, ami után jöhetett a 3 órásra kiírt verseny. Már az első dobásoknál lehetett tudni, hogy a tavalyihoz képest jóval halasabb a pálya. Első dobásokra már mérlegelni kellett és ezt a következő időszakban sem változott. Szoros volt a verseny, nem lehetett tudni, ki hogy áll. A verseny végét jelző dudaszó után, mindenki fellélegzett, majd egy gyors reggeli után következett az eredményhirdetés. Lássuk hogyan is alakult?

Eredmények:

masodik-kapitalis-pergeto-horgaszverseny025
1. helyezett: Hajdú Tamás ( 221 cm - 6 csuka )
masodik-kapitalis-pergeto-horgaszverseny023
2. helyezett: Nagy Attila ( 194 cm - 6 csuka )
masodik-kapitalis-pergeto-horgaszverseny037
3. helyezett: Szoták Róbert ( 189 cm - 6 csuka )
masodik-kapitalis-pergeto-horgaszverseny049
Leghosszabb hal: Nagy Attila 53 cm-es csuka
masodik-kapitalis-pergeto-horgaszverseny08
A legügyesebbek együtt

Köszönettel tartozunk a Szentannapusztai horgásztó tógazdájának, aki a helyszint szolgáltatta. Takács Lajosnak, aki ismét kiváló fotókat és videót készített a versenyről, a Csalibutik horgászboltnak, Tati horgászboltnak, HorogÁsz horgászboltnak, Dreamfish horgászboltnak, akik nyereménytárgyakkal támogatták versenyünket. ÉS természetesen annak a 60 db csukának, aki ha pár perc erejéig is ?vérét? áldozta a jó eredmény elérése érdekében.

írta: Balla Mihály

fotó és videó: Takács Lajos

[nggallery id=167]

One thought on “II. Kapitalis.eu pergető horgászverseny 2011.09.18 (kisfilmmel)

 1. Üdv Pergetős Sporik!

  Volt szerencsém immár másodszor is részt venni a kapitalis.hu által megrendezett pergetős kupán. Ami ismételten nem okozott csalódást. Sajnos a dobogóra ismét nem sikerült felkerülni, de kárpótolt érte az az emlék, amit itt szereztem.
  Általában a versenyek végén elhangzó duma ?A rendezés tökéletes volt? itt nem csak a megszokott reklámszöveg, hanem tényleg valós volt. A szervezők ismét bebizonyították, hogy akár null szaltóson is meg lehet csinálni.
  Néhány példa, hogy itt mire gondolok:
  1. ehettél amennyi csak beléd fért, amit akár ásványvízzel is le tudtál öblíteni,
  2. a kávé egész nap rendelkezésünkre állt,
  3. a verseny vége után, akiben még volt annyi plusz energia, maradhatott tovább dobálni,
  4. végül, de nem utolsó sorban a kupák sem a húszfilléres kategóriában tartoztak, hanem nagyon komolyak voltak. S természetesen ajándék is járt hozzájuk jócskán.
  ?Aki nem hiszi, járjon utána?
  Remélem felkeltettem néhány új spottárs figyelmét, és legközelebb még többen összecsapunk és megmérettetünk. Addig is görbüljön a bot!
  UI: Ezúton szeretném megköszönni a szervezők profi és odaadó munkáját.
  ?Ezt így kell csinálni!?
  A Nagy Ho-Ho-Horgász

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .