Megyei telepítés

Folytatják a horgászvizek halasítását: a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség 4.000 kg méretes pontyot vásárolt és augusztus 15-én, hétfőn tervezik a halak telepítését a látóképi- és a fancsikai tavakba valamint a Keleti-főcsatornába.

 

A halasítás napján és további két napon át horgászati tilalom lesz érvényben az említett vizeken.

 

Üdvözlettel:

Dr. Veres Ferenc

ügyvezető elnök

7 thoughts on “Megyei telepítés

 1. Vannak hamis próféták, akik
  Azt hirdetik nagy gonoszan,
  Hogy már megállhatunk, mert itten
  Az ígéretnek földe van.
  Hazugság, szemtelen hazugság,
  Mit milliók cáfolnak meg,
  Kik nap hevében, éhen-szomjan,
  Kétségbeesve tengenek.

  Ha majd a b?ség kosarából
  Mindenki egyaránt vehet,
  Ha majd a jognak asztalánál
  Mind egyaránt foglal helyet,
  Ha majd a szellem napvilága
  Ragyog minden ház ablakán:
  Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
  Mert itt van már a Kánaán!

  1. a felvetésedhez alighanem sokan csatlakoznak.Mi hajduszoboszló térségében horgászunk,én elég sokat járok horgászni a nádudvari hidtól az angyalházi hidig,de még egyszer sem tudtam előre,hogy mikor lesz és hol a telepités.Három-négy nap után tudom meg egy kollégától,_de csak azért tudja_ő is mert egy jó ismerőse ott dolgozik. /sandro21/

 2. 4000kg? Tiszta sci-fi.
  Nyilván a Fancsika és A Látókép könnyen ellenőrizhető vízterület, de könyörgöm, néha a Keleti-fcs-ra is rá lehetne nézni. Elhiszem, hogy az emberek egy részéhez nem jut el a tilalom híre, de azt a tömeget, amit a Balmazújváros-Hajdúböszörmény közúti hídon áthajtva láttam, csak a tájékoztatás- és főképpen az ellenőrzés hiánya magyarázhatja.
  2 dologra mindenképpen rá kellene még erősíteni: a horgászok felé irányuló kommunikációra és az ellenőrzésre, utána talán lehetne beszélni arról is, hogyan fér el a telepítős videón szereplő teherautón akár csak harmada is a 4000kg halnak?

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .