0
Your Cart
Érdekes volt? Küld el másoknak is.

2 thoughts on “Haltelepítés – Tilalmi időszak!

  1. A filmhez képest a következő információt kaptam azoktól a horgászoktól,akik kint voltak Látóképen.Kb 5 emberről van szó. s nem csak horgászok voltak jelen ….
    Kb 9-9.30 körül megérkezett a tgk a Látóhoz. Nagyjából addig ment fel a földúton, ahol a tó medre keskenyebbé válik, azaz az utolsó hétvégi házig. Kísérőként jött egy ezüst színü Skoda fabia szgk, abban ült Dr Veres F megyei főtitkár, és egy ősz haju 50 körüli úr, akik igen meglepődve látták,hogy van egyáltalán kint valaki. No igen, pár pecás kíváncsi lett volna mit tesznek a tóba..Az ősz haju úr, kiszállt a Skodából, el akarta zavarni őket, ők mondták nincs náluk felszerelés, csak a telepítésre kíváncsiak.Azt mondta az ősz haju úr, menjenek át velük Fancsikára , ott láthatják a telepítést…Kérdés: Miért nem láthatják Látón???? Erre megfordultak, és a teher autóval együtt távoztak…A teher autó összesen nem volt bent a tó területén 3 percnél többet….ennyi idő mennyi halat lehet le engedni, tudni illik az egész eseménysor ennyi idő alatt játszódott le. Ha mind ez igaz, akkor mit tettek a tóba, virtuális telepítés volt Látón?

  2. Ismerve azt a mentalitást amit hasonló helyzetekben reagálni szoktak, nem lesz nyilvános a telepítés ezek után. Ezzel persze jól megadják majd a hangoskodóknak ami jár, abba viszont nem gondolnak bele, hogy épp a hasonló helyzetek sodorják egyre mélyebbre a szövetség sorsát. Ezen gondolkodjon a vezetés, ne olyan butaságokon, mint a „népességcsökkenés okozta kevesebb kiváltott engedély” és hasonló eszement ötleteken.
    Jó a csapás irány, a lovak is hajlandók lennének arra menni, csak a kocsisnak kell elmagyarázni, hogy ne aludjon a bakon…

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×