0
Your Cart

Hajdú-Bihar Megyei horgászverseny 2011

Megyei Horgászverseny

2011.05.21-én került megrendezésre a Hajdú-Bihar Megyei Horgászszövetség versenye, amelyre az egyesületek 4 fős csapatai neveztek. A 19 csapat A-B-C-D szektorra bontva versenyeztek a Látóképi víztározón. A 3 órás megmérettetést  egyéni kategóriáját 6800 grammos fogással Rohács Péter nyerte, míg a csapat bajnokságot a TOP FISH Horgász Egyesület kaparintotta meg 8 ponttal.

EREDMÉNYEK:

 

IFI KATEGÓRIA:

Nagy Csaba 5080 gramm

1. helyezett: Nagy Csaba 5080 gramm

 

Szirák István 4420 gramm

2. helyezett: Szirák István 4420 gramm

 

Radácsi Kristóf 4160 gramm

3. helyezett: Radácsi Kristóf 4160 gramm

FELNŐTT KATEGÓRIA:

Rohács Péter 6940 gramm

 

1. helyezett: Rohács Péter 6940 gramm

 

Benta István 6400 gramm

2. helyezett: Benta István 6400 gramm

 

Szabó Norbert 5260 gramm

3. helyezett: Szabó Norbert 5260 gramm

 

CSAPAT KATEGÓRIA:

TOP-FISH HORGÁSZ EGYESÜLET

1. helyezett csapat: TOP-FISH Horgász Egyesület

 

Tiszavirág Horgász Egyesület

2. helyezett csapat: TISZAVIRÁG Horgász Egyesület

 

CSALI Horgász Egyesület

 

3. helyezett csapat: CSALI Horgász Egyesület

 

A KAPITÁLIS csapata gratulál a versenyzőknek és a szervezőknek a tisztes helytállásért. És sok sikert kíván a győzteseknek a közelgő Országos Horgász  Csapat Bajnoksághoz.

 

 

 

 

 

 

[nggallery id=119]

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

4 thoughts on “Hajdú-Bihar Megyei horgászverseny 2011

  1. Gratulálok a résztvevőknek és a helyezést elérteknek!Főleg az ifi második helyezettnek,akit én készítettem fel!Neki külön is.Szép volt Pisti!

  2. Szeretnék én is gratulálni a Top Fish csapatnak, elvitathatatlan, hogy a megyében az első számú versenycsapattal rendelkeznek, ami szinte minden évben meghozza a gyümölcsét.A rengeteg belerakott energia és munka, a folyamatos jó eredmény záloga. Az egyesület büszke lehet a versenyzőire. Sok szerencsét az országos fordulóban, ott már nem csak az egyesületet, hanem a megyét is képviselitek.:)
    Kedves Andor, a "becsületes" jeligére válaszolva, amit "gerincesen" nem nekem tettél fel,és még csak nem is a versenyen, hanem a fórumotokon, a hátam mögött : a válasz,Török József, Derecske, aki amúgy csúnyán elvert volna, mert nagyon szép pecát mutatott be, ha nincsen szerencsém azzal a pontyal, illetve még kb 5 ember, aki szintén végignézte a fárasztást. Nem hiszem, hogy a Top Fish-nek, a sokszoros bajnok egyesületnek, ilyenre lenne szüksége ahhoz, hogy erősebbnek tünjön, ennélkül is a legjobb.

  3. Jutalom ellenében jelentkeznék mivel én láttam Szabó Norbertet horgászni a megyei bajnokságon és akkor is mellette ültem mikor megakasztotta a pontyot és megszákolta. Igaz kicsit iluminált állapotban voltam de attól én még a vádlót úgynevezett: Andort is láttam mikor sztenderre tett kempóval végigfigyelte Szabó Norbert fárasztását. Akkor helyszínen kellett volna neki szóvá tenni ha ő úgy gondolta volna csak akkor abban a pillanatban még 4-en tartózkodtunk Norbi mellett. Utólag már bármit lehet mondani kedves Andor!!
    Csumi!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×