FELHÍVÁS: Ifjúsági és gyermekhorgászok!

Horgásztábor!

Szövetségünk ebben az évben Gávavencsellőn rendezi meg 10 napos megyei nyári ifjúsági horgásztáborát, a tóparti üdülő területén. A táborozásra 4-5 ágyas, fürdőszobás üdülőben való elhelyezéssel, teljes ellátással, egyéni utazással kerül sor
 

2011. június 29-július 08. között.

A táborozáson 25 fő, 10-16 éves ifjúsági és gyermek horgász jelentkezését várjuk.

Részvételi díj: 54.000,- Ft/fő, mely tartalmazza a szállás és étkezés költségeit, a programokon való részvételt, csónak használatot, horgász napijegyek árát és a horgászversenyek díjait is. Hagyományosan négy tusa vetélkedőt szervezünk, mely nyertesei térítésmentesen vehetnek részt az országos horgásztáborban.
Ezen összegből Szövetségünk 27.000,- Ft/fő költséget átvállal, a további 27.000,- Ft/fő összeget a fiataloknak vagy az őket delegáló egyesületüknek kell téríteni.

A tábor vezetője: Csizmadia István, a Vasutas HE. elnöke

Tel.: 06-30/ 357-7030
e-mail: vasutashorgasz©freemail.hu

A tábor előkészítésére vonatkozó intézkedések megtétele érdekében kérem, hogy a résztvevők jelentkezésüket legkésőbb
2011. június 10-ig Egyesületüknél, vagy a Szövetségünknél tegyék meg a részvételi díj egyidejű befizetésével. A táborral kapcsolatos részletesebb tájékoztatás a tábor vezetőjétől kérhető a fenti telefonszámon. A jelentkező fiataloknak részletes tájékoztatást nyújtó értesítést küldök.

Kérem az egyesületek vezetőit, ifjúsági felelőseit, hogy támogatásukkal szíveskedjenek hozzájárulni a tábor sikeres megrendezéséhez.

Debrecen, 2011-04-26
 

Csizmadia István

táborvezető megyei IB ifjúsági bizottság vezetője

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .