A horgász kérdez…

kerdojel 1

Most az olvasó előtt a  lehetőség. Az elkövetkező pár napban lehetőséget nyújtunk a látogatóknak, hogy ők maguk tegyék fel kérdéseiket. A Kapitális horgászportál és Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség jó viszonyt ápol egymással. Gyakran teszünk fel mi is kérdéseket nekik, de most arra vagyunk kíváncsiak, hogy ti az olvasók mit kérdeznétek meg. Lépjetek be az oldalra és írjátok le kérdéseiteket a HBM-i felé, mi azokat összesítjük és eljuttatjuk hozzájuk, hozzátok pedig hamarosan a válaszokat. Kérjük a kérdések kulturált megfogalmazását, amelyeket a cikk vélemények részéhez tegyetek fel.

6 thoughts on “A horgász kérdez…

  1. Tisztelt olvasók!
    Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a MOHOSZ március 4-én tartja küldött gyűlését, amire minden egyesület vezetőjét ill. képviselőjét írásban meghívtak.
    A gyűlés napirendi pontjai között szerepel többek között a tisztújítás – nem tudom melyik posztra – valamint a beszámoló mellett az egyéb kérdések megvitatása. 
    Biztatok minden egyesületi vezetőt a részvételre, amikor is az itt felmerülő kérdések mellett számos más dolgot is tisztázni lehet.
    Tisztelettel: Takács Lajos

  2. Azt szeretném kérdezni, ami mindannyiunkat foglalkoztat akik a látóra járunk horgászni, hogy miért vannak ilyen szégyenletesen kis telepítések?
    Számolni mindenki tud és ilyen "sűrű" kapások közt el is kezd a horgász. Az engedélyt váltók száma évről-évre nő,ami több bevétel. Halőr már csak egy van, kevesebb kiadás, a pontyot ma is leszállítják 500ft-ért, az utak karbantartása sem kerülhet többe mint ezelőtt. Köszönöm a lehetőséget és várom a választ.
     
       

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .