Első Barracuda bojligyúrás és előke bemutató (kisfilmmel)

Barracuda bojlikészítés

 

2011. január 22-én rendezte meg a hajdúszoboszlói Barracuda horgászbolt első bojli és előkekészítő bemutatóját, amely nagy valószínűséggel immáron hagyománnyá alakul majd. Szőllősi Miklós a horgászbolt tulajdonosa, kérdésünkre elmondta, hogy sokan kérték meg arra a boltban, hogy kössön nekik előkéket, ajánljon praktikákat, trükköket. Ebből a sorozatos segítségnyújtásból született meg a bemutató ötlete. A szombat 13 órától tartott előadáson, a laikusoktól a vér profiig, a fiataltól az idősebb generációig jelen voltak a bojlizás iránt érdeklődök. Miki különböző etetőanyag kombinációkat, bojligyúrási trükköket és csalizási illetve előkekötési technikákat mutatott be.

 

Barracuda bojlikészítés

Miki éppen az előkéket mutatja be

Barracuda bojlikészítés

Az akváriumban szépen szimulálta a csalik felkínálását

Barracuda bojlikészítés

Először bemutatta a bojlikészítés folyamatát

dsc_5050_atmeretezve

Majd a fiataloké volt a főszerep

Barracuda bojlikészítés

Mire nem jó egy olajsütő? 🙂

 

 

A továbbiakban folyamatosan kerülnek majd fel videók weblapunkra, amelyből részletesen megtudhatjátok, milyen praktikákat használnak a bojlizáshoz. Gratulálunk a bemutatóhoz, igazán baráti kis találkozót sikerült összehoznod!

 

 

[nggallery id=89]

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .