0
Your Cart

Egy óra a wobblerekkel

Spro wobbler és a szentannai csuka

Aki sokat perget, annak rengeteg olyan műcsalija van, amit nagyon ritkán vagy akár még nem is használt. Nekem is van pár olyan csalim, amit nem igazán használtam eddig, amikor megvettem kipróbáltam, de valamiért a wobbler eddig csak a helyet foglalta a szerelékes ládában. Mindennek eljön a maga ideje, gondoltam és elővettem a ládából a SPRO márkájú igen olcsó árfekvésű wobblereket. Több félét sikerült beszereznem még a tavalyi évben, de főként a piros fejű és fehér testű, lebegő fajtával horgásztam. Most következtek a sügeret mintázó darabok.

Bordó hasú spro wobbler
Bordó hasú spro wobbler
Sügér mintájú
Sügér mintájú

 

Ezeket a csalikat nem simán vontatva, hanem a bot spiccét az ég felé tartva és a botot piciket megrántva vontattam, hogy a csali még a víz alatt ússzon, de ne merüljön túl mélyre az esetleges akadókba megakadva. A Szentannapusztai víztározó adott helyet ennek az apró kis „tesztnek”.

 

Az egyik favorit hely

Az első csuka 16:19

 

Pár dobás után már a partra segítettem az első csukát, nem volt egy nagy darab, de akkor sem tudott ellenállni a zöldes színű csalinak. (16:19)

 

Második csuka 16:44

 

Természetesen egyből csalicsere, mivel erről a wobblerről kiderült, hogy tudok vele halat fogni. Ismét dobtam párat, amely végén ismét egy 80 dkg-os csuka harcolt. Ismét csere és jöhet a következő. (16:44)

 

Harmadik csuka 16:50

Ugyan ő nem nőtt túl nagyra, de kimondottan fürgén mozgott a víz alatt. (16:50)

Negyedik csuka 16:58

A negyedik csukát Szabi botján lévő spro műcsalival sikerült elejtenem.

 

Ezen a napon pontosan 6 csukát sikerült fogni ezekkel a műcsalikkal 1 óra alatt. Sajnos több nem sikerült mivel a nap elég gyorsan lebukott és a szentannai csukák a sötétben már nem táplálkoznak úgy.

 

[nggallery id=64]

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére