0
Your Cart

Rádió 1 horgászverseny

20090517radio1dijatado

Május 17-én rendezte meg a Rádió 1 saját horgászversenyét a debreceni Diána horgásztavon. A rendezvényen a versenyzőknek nem csak a hallakkal, de a kíméletlen időjárással is meg kellett birkózniuk. Vasárnap is érezhető volt a fronthatás, ami a halak kapókedvét is nagyban befolyásolta. A résztvevő versenyzők közös megegyezéssel hamarabb lefújták a versenyt a rekkenő hőség miatt.

20090517radio1attila

Díjazottak:

1, Bihari György
2, Domokos Attila
3, Faragó János

Gratulálunk nekik az elért eredményükhöz.

Domokos Attila a második helyet kaparintotta meg. Őt kérdeztük milyen volt a verseny. Attila feeder bottal horgászott 0,18-as főzsinórral, 016 előkével. A horogra két szem csemegekukoricát rakott. Elmondása szerint jobb eredményt is elérhetett volna, mivel voltak halak, amelyek elszakították az előkéjét.

20090517radio1utannanagyponty

A verseny véget ért, de mi még maradtunk beszélgetni a Tógazdával. A beszélgetés közben az egyik horgász sikeresen megfogott egy 6,2-es tükörpontyot. Ezzel az eredménnyel a versenyt simán megnyerhette volna.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére