Öngól a pergetésben avagy ACSUKA becserkészése

Az év vége igazán jól sikerült, az általam úgy szeretett hobbimra vagy ha akarjátok nevezzük sportra sikerült az időm nagy részét szánni és ez folytatódott az éve elején is visio 2013 download kostenlos. Nem is akár hogy!!! A hajdúszoboszlói fürdő csónakázó tavára érkeztünk a 2015-ös év negyedik napján Download movies hd. A nyári melegben pancsoló fürdőlátogatók gyakran etetik meg az itt élő pontylakókat kenyérrel, illetve egyéb ételekkel, azonban senki nem látott még ott ragadozót microsoft access 2016. Ezen nem látott ragadozók becserkészésere érkeztünk!A Hungarospa tóra reggel 7 órától lehet érkezni és a januári időszakban 16 óráig lehet kergetni a halakat neue kinofilme downloaden kostenlos. Mi nem siettünk, 11 óra környékén érkeztünk, összeszereltük pergető felszerelésünk és már kezdtük is a ragadozó állomány becserkészését photo download it van samsung s7.

A vízmélység csónakázó tóról beszélve 50-120 cm között mozgott <a class=
dhl zollpapiere herunterladen. Akadóktól abszolút mentes hely." width="600" height="450" /> A vízmélység csónakázó tóról beszélve 50-120 cm között mozgott. Akadóktól abszolút mentes hely.

Telt-múlt az idő, de csak nem történt semmi akció love pictures to. Később egy spori érkezett és igen lendületesen érdeklődött, hogy volt-e valami. Őszinte válaszunk nem lepte meg, majd egy történetbe kezdett joyn herunterladen pc.

“Anno néhány éve telepítettek a tóba 2 darab csukát, próba képen, hogy elviselik-e az itteni vízminőséget. A párosból az első héten visszafogtak egyet a másikról pedig nem szólt a fáma.”

hajduszoboszlo_csonakazo_to_011

hajduszoboszlo_csonakazo_to_014

Később találkoztunk Katona Laci horgásztársunkkal, aki ismételten meglepően konstatálta pergető felszerelésünk jelenlétét a vízparton Download gta san andreas for free full version german android. Az ő sztorija így hangzott: “Pár éve lehalászták a tavat volt benne két harcsa, pedig nem telepítettek bele, azokat kivették. Azóta sem volt tudomása szerint ragadozó hal telepítve a tóba.” Viszont elmondta, hogy sörös doboz méretű törpék vannak a vízben, így van esély ragadozó fogására windows 7 iso 64 bit german free full version.

Térdelve halat fárasztani TILOS!!!
Térdelve halat fárasztani TILOS!!!

Lendületünk visszább esett, de nem adtuk fel. Még egy órácskát pergettünk, majd indultunk haza.

Tanulság: több is van. Érdemes horgászat előtt információt gyűjteni a meghorgászni kívánt vízterületről. A másik pedig legyen az, nem szabad feladni, hisz nekünk is megvolt az esélyünk ACSUKA megfogására.

üdvözlettel: B.M.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .