I. Mezőparti Pergető Horgászverseny (versenykiírás)

Kuvia 266

2013. december 14-én rendezik meg az első Mezőparti pergető versenyt, melynek helyszínéül a Pródi tavak kis tava szolgál. Kizárólag műcsalival lehet horgászni! Forgásos rendszerben történik a verseny. Mindenki azonos időt horgászik egy-egy horgászálláson a nevezési létszámtól függően. A jelzésre mindenki egy állással tovább halad, így értelemszerűen az utolsó stégről az elsőre forog vissza a versenyző. A verseny győztese az, aki cm-ben összesítve a fogott halak hosszát, a leghosszabb mennyiséget fogja. Kizárólag a ragadozó életmódot folytató halak számítanak (Esetleges külső akadással fogott békés halakat vissza kell engedni). Amíg a fárasztás tart, addig nem lehet elfoglalni az új horgászállást.

Helyszín: Mezőparti Horgásztó

Ideje: 2013-12-14. (Szombat)

Horgászmódszer: Műcsalis horgászat

Nevezési díj: 4 000Ft. (Tartalmazza a díjazást, a tóbérletet, az ebédet és a forralt bort)

Menete:

8:00 Gyülekező

8:30 Sorsolás

9:00 Verseny kezdete

12:00 Verseny vége

12:30 Eredményhirdetés

13:00 Ebéd

Nevezni lehet: Hajdúböszörmény Teleszák Horgászbolt (személyesen, vagy telefonon: 06209-504-238). Nevezési szándékot kérjük előre jelezni az ebéd miatt (Aki nem jelzi, annak nem tudunk ebédet osztani)!

Amennyiben a horgásztó befagy,úgy a verseny értelemszerűen elmarad.Ezzel kapcsolatban minden érdeklődőt ugyanitt értesítünk. Jó szórakozást és halban gazdag versenyzést kíván a szervező!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .