0
Your Cart

Ismét cikkírói pályázat!

Sziasztok!

A Kapitális Hajdú-bihari horgászportál immáron közel 6 éve színesíti a megyei horgászmozgalmát ez már lassan gombócból is sok. Az évek alatt sok minden történt velünk és veletek egyaránt. Sikeresen megnyitottuk horgászboltunkat és webáruházunkat. Növekvő látogatottságunk és felhasználói táborunk igazolja azt, hogy jó úton járunk. Sajnos nekünk sem jut minden nap annyi időnk a cikkírásra és horgászatra, amennyit szeretnénk azonban ti olvasók is tehettek azért, hogy több érdekes hír, esemény jusson el hozzánk és ezáltal olvasóinkhoz egyaránt. Küldjetek be nekünk cikkeket, írásokat. Ahhoz, hogy megjelenjen írásod nem kell szakírónak lenned, hiszen mi sem vagyunk azok.

 

cikkiroipalyazatNem kell irodalmi stílusban írnod, hiszen nem könyvet írunk, hanem a mindennapi horgászok írnak olyanoknak, mint ti. Egy közös peca története a barátokkal, egy nyári vagy régebbi emlék, egy saját ötlet, valaminek a házi megoldása és kivitelezésének módja is téma. Minket minden érdekel, hiszen az alternatívák mindig jól jönnek. És ha egy saját ötlet működik annál jobb nincs is. Oszd meg gondolataidat, tapasztalataidat horgász társaiddal. Minden beküldött írást ellenőrzés után leközlünk. Természetesen aki vette a fáradtságot, hogy cikket készítsen, azt jutalomban részesítjük.

Formai követelmények:

Az írásokat Word dokumentumban kérnénk beküldeni, az írás minőségét nagyban befolyásolja a képek minősége, amely az írásotokat színesíti. Ezeknek a mérete legalább legyen 600 pixel vagy nagyobb.

Az írásokat az info@kapitalis.eu email címre küldjétek.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

4 thoughts on “Ismét cikkírói pályázat!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére