0
Your Cart

Csapatépítő kupa a Hobbybolt rendezésében (versenykiírás)

Azt gondoltam, hogy szervezek egy olyan horgászversenyt, ahol a horgászegyesületek versenyezni szerető tagjai egy baráti pecán mérik össze tudásukat egy olyan tavon, aminek a mélysége nem a megszokott, nem mondható átlagosnak. Hogy kevés a nevezésre szánt idő? Aki ráér és részt akar venni, annak elég egy gyors döntés, és már be is nevezett. Remélem sokan leszünk így! üdvözlettel: Jónás József

 

 

200908313hobbyboltmerlegeles

 

VERSENYKIÍRÁS

Hajdúszoboszló, 2013. június 16.vasárnap

 

A verseny helyszíne a hajdúszoboszlói Silver-tó

 

 

A verseny lebonyolítása:

 

  • 06:00 Regisztráció a halőrháznál
  •  6:30 Sorsolás, majd helyek elfoglalása
  •  07:50 Etetés megkezdése
  •  08:00-12:00 Verseny
  •  12:00 Mérlegelés
  •  12:30 Eredményhirdetés, díjak átadása

 

A verseny főbb szabályai:

 

Horgászni tetszőleges, match vagy rakós botos módszerrel, 1 bottal és azon 1 horoggal lehet. Az etetés mennyiségében, az etetőanyag összetevőiben nincs korlátozás, kivétel az élőanyag mennyisége, amely 2 liternél több nem lehet. Az alapozó etetés időtartama alatt bottal bejuttatható etetőbója alkalmazása engedélyezett, amelyet a verseny kezdetét jelző dudaszóig ki kell venni.

 

20090419hobbyversenyutanpotlassegitseg

 

A kifogott halakat csak gyűrűs (verseny-) szákban, illetve nagy hal esetén megfelelő méretű pontyzsákban lehet tárolni. Mérlegelésre csak élő hal kerülhet.

 

A lefújás előtt megakasztott, de az addig még ki nem fárasztott hal 30 percen belüli sikeres szákolás esetén az eredménybe még beszámít!

 

A mérlegelés csak az abszolút súly szerinti értékeléssel történik, ezt követően a halak haladéktalanul visszaengedésre kerülnek. Esetleges holtverseny esetén a nagyobb fogott hal dönt.

 

A részvételi díj:

3.000,- Ft/fő, melyből 2.000,- Ft a napijegy ára. Ebéd nincs!

 

Nevezni a HOBBY horgászbolt derecskei és a debreceni TESCO) üzleteiben, vagy a CsaliButik horgászboltban lehet 2013.június 15-ig.

 

Díjazás:

Az első három helyezett részére kupa + egy meglepetés ajándék.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére