0
Your Cart

F E L H Í V Á S ! Környezetvédelmi nap a Látóképi víztározón

mohosz

A MOHOSZ Hajdú-Bihar megyei Szövetsége megrendezi rendkívüli környezetvédelmi napját a Látóképi víztározón. 2013. március 24-én vasárnap. Gyülekező: délelőtt 7:30-kor a halőr háznál. Figyelem: A környezetvédelmi nap miatt a MOHOSZ határozata alapján, 2013. március 24-én reggel 5:00 órától 14:00-ig a Látóképi tavon általános horgászati tilalom lesz érvényben. Kérünk mindenkit, ha ideje és lehetősége engedi, akkor jöjjön el és segítsen, hogy az idei horgászszezont tiszta környezetben kezdhessük el. Lehetőség szerint hozzanak magukkal kesztyűt, esetleg szúróbotot, kerti szerszámokat ? gereblyét, ásót lapátot. Szemetes zsákokról gondoskodunk.

 

 

A takarítás után minden részvevőt vendégül látunk egy ebédre, ezért kérjük, hogy 2013. március 21-ig mindenki jelezze részvételi szándékát előre a CsaliButik horgászboltban személyesen, vagy telefonon az 52/490 759 -es számon vagy a csalibutik@digikabel.hu ill. a csukuci@gmail.com email címen.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére