Címünk: 4031, Debrecen Kishegyesi út 146. Tel.: (52) 739-299 Email: info@kapitalis.eu Rendelj akár regisztráció nélkül!
Horgászkártya
Kapitális Horgász Egyesület
Decemberi nyitvatartás

Speciál Mix – Termékbemutató (kisfilmmel)

Speciál Mix - Termékbemutató (kisfilmmel)

 

Hajdú Tamással, kitűnő versenyhorgászunkkal beszélgettem, hogy mit csinálnak télen a versenyzők, hogyan készülnek a tavaszi versenyekre. Elmondta, hogy ő különleges helyzetben van, neki van elfoglaltsága, hiszen a Speciál Mix etetőanyag család gyártója. Ekkor jött az ötlet, hogy mutassuk be egy kicsit közelebbről az általa gyártott termékeket és lássa el néhány jó tanáccsal a tavaszt váró horgászokat. Tanakodtunk, hogy milyen formában tudnánk ezt a legpraktikusabb módon megtenni és arra az állas pontra jutottunk, hogy a film az az eszköz, amit sok horgászhoz el tudunk juttatni az interneten keresztül. Tamás versenyzői és etetőanyag gyártási tapasztalata adott volt, én meg hozzátettem a filmkészítésben szerzett csekély tudásomat és megalkottuk a sorozat első két darabját.

Speciál Mix - Termékbemutató (kisfilmmel)

 

 

Igen, sorozat, mivel evés közben jön meg az étvágy. Rájöttünk, hogy a mondandónkat nem tudjuk 10, 20, 30 percbe sűríteni, hanem mindig egy új témával foglalkozva egy egész sorozatot tudunk a horgászok számára elkészíteni. Remélem minőségben is képesek leszünk javulni, mert a horgászatról, annak praktikáiról, apró titkairól Tamás nagyon sokat tud beszélni, segítve ezzel a horgászok eredményességét.

 

 

Speciál Mix - Termékbemutató (kisfilmmel)

Speciál Mix - Termékbemutató (kisfilmmel)

 

 

Az első film a Speciál Mix etetőanyag család bemutatásáról, míg a másik film az etetőanyag keverés helyes módszeréről szól. Legközelebb az etető és horog pelletek helyes alkalmazásáról, ízesítéséről szeretnénk hasznos ötletekkel ellátni az érdeklődő horgász társainkat.

 

 

 

 

Készítette: Hajdú Tamás, Takács Lajos

Speciál Mix – Termékbemutató (kisfilmmel) bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Feliratkozás hirlevelünkre

Kosár
Termék kereső
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 9:00-18:00
Szombat 7:30-14:00

Szállítás

Futárral: 1490 Ft

Pick Pack pont: 990 Ft

Ingyenes 20.000 Ft felett!!!