Sándor Lajos emlékverseny

20090516maverbotos

Csütörtök délután az egyik horgászbolt ajtajában futottam össze horgásztársunkkal, Zolival, aki mesélte, hogy hétvégén részt vesz a Hajdúsámsoni Sporthorgászok Egyesületének emlékversenyén a sámsoni Pacsirtás tavon. Ekkor megbeszéltük, hogyha lesz rá időm megnézem a versenyen, milyen eredményt sikerült elérnie. A verseny elnevezése a Sándor Lajos emlékverseny. Sándor Lajos egy horgászboltot üzemeltető horgász volt, aki a sámsoni egyesület tagjai is volt egyben, akinek az emlékére az egyesület azóta is megrendezi versenyét.

20090516bedobas

20090516halas

20090516dijazottak

 

Essék néhány szó a versenyről, melyen 32 horgász vett részt, kisebb-nagyobb sikerrel. A hobbi pecásoktól egészen a komoly versenyhorgászokig, a tizenévesektől az öregebb generációkig képviseltették magukat a versenyzők.

A helyezettek:

Felnőtt kategória:
 

  • 1, Ecsegi Ferenc (3800 gramm)
  • 2, Nagy János (1260 gramm)
  • 3, Éles Attila (540 gramm)

 

Ifjúsági kategória

 

  • 1, Csonka Péter (540 gramm)
  • 2, Molnár Péter (300 gramm)

Ahogyan látszik is ismét beigazolódott, hogy a halak a versenyeken nem szeretnek enni. Mindenesetre gratulálunk a helyezetteknek, és mindazoknak, akik ellátogattak a horgászversenyre.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .