0
Your Cart

I. Debreceni Horgász Expo

20090513dehorextopfish

Idén első alaklommal került megrendezésre a Debreceni Horgász Expo (DEHOREX). Hajdú-Bihar megyében ez egyedi rendezvény volt, mert még senki nem vállalkozott a horgászok számára kiállítást szervezni. A Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centrumának sportcsarnoka adott helyet az ide érkezett húsz kiállítónak. A kiállítók a sporthorgász eszközökről az éjszakai horgászatokhoz szükséges zseblámpákig állították ki termékeiket. Azonban a kiállításon kimagaslóan sok volt a bojlis horgászattal foglalkozó standok száma (talán túl sok is).

20090513dehorextopfiscsaj

20090513dehorexclarussouszo

A két napos rendezvény első napján az ellátogató horgászok, előadások hallgathattak például a horgászszabályok változásairól, a törpeharcsakérdésről, stb. és az előadók a kérdéseket is szívesen fogadták. A második napon a kiállítók mutatták be magukat és termékeiket.

Érdekesség volt a Clarusso fényárban tündöklő úszótartó fala, és a Fish-Fantom által kipróbálható rakós botok, melyeket egy versenyládára leülve élesben tesztelhettek.

20090513dehorexhalkatraztukma

Érdekesség volt az is, hogy a megyei horgászvizei közül csak a Halkatraz állított kis standot, ahol multimédiás eszközökkel bemutatták horgászhelyüket, illetve ötletes módon a látogatók nyerhettek kedvezményeket a horgásztóra.

20090513timar

20090513dehorexzadvarecbemutato

Összegezve a DEHOREX kiállítást, egy jól szervezett rendezvényt hagytunk a hátunk mögött. Talán az általam említhető negatívum közzé tartozna a Mihály-napi vásár miatt, autóval nehezen megközelíthető sportcsarnok.

A szervezők ígérete szerint, jövőre még ennél is több kiállítóval és akciós termékkel rendezik meg a II. Dehorex – Kiállítás és Vásárt!

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére